Over het goede doel

Stichting De Tijdmachine

Stichting De Tijdmachine zet zich al sinds 2013 in voor ouderen in Nederland. Denk aan ouderen die zelfstandig wonen of in een verpleeg- of verzorgingstehuis.

Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier dragen zij met hun projecten bij aan het (structureel) verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen. Een van hun concepten is ‘Gouwe Ouwe’.

Bestel Oliebollen
 • Terug naar de bloei van het leven! Door ouderen mee te nemen naar de dancing van weleer en terug naar de tijd dat ze in de kracht van hun leven stonden.

  In het decor van de vertrouwde kroeg uit de jaren ‘60 en ‘70 brengen zij livemuziek waarvan de klanken als een vuurtje de zaal doorgaan en de herinneringen aanwakkeren.

 • In het decor van de vertrouwde kroeg uit de

  jaren 60 en 70 brengen zij livemuziek waarvan de klanken als een vuurtje de zaal doorgaan en de herinneringen aanwakkeren.

 • Waar hebben ouderen behoefte aan? ‘Meer livemuziek’ staat hoog op de verlanglijst, iets meer rock & roll in het leven.

 • Daarnaast zijn zoveel belangrijke momenten in ons leven gekoppeld aan muziekherinneringen; je eerste gekochte plaatje, het liedje dat je luisterde bij liefdesverdriet of dat nummer toen je de eerste keer ten dans werd gevraagd in de dancing…

  Dit zijn momenten die je niet kwijt wilt raken, bij Gouwe Ouwe komen deze herinneringen weer tot leven.

Laat met 10 oliebollen, 1 oudje 'Rock & Rollen'.

Professor Erik Scherder is ambassadeur van Stichting De Tijdmachine. Hij kan als geen ander uitleggen wat de kracht van muziek is en wat er in ons lichaam gebeurt bij 'Gouwe Ouwe'.

Heb jij je Oliebollen al besteld?

 • Voor de organisatie van ‘Gouwe Ouwe’ edities in zorgcentra is geld nodig. 

  Toegang tot een ‘Gouwe Ouwe’ editie kost €10,- per oudere. Dat is omgerekend ƒ 22,- gulden inderdaad.

 • Van iedere oliebol gaat €1,- naar Stichting De Tijdmachine voor de organisatie van zoveel mogelijk ‘Gouwe Ouwe’ edities. Deze vinden begin volgend jaar plaats.

 • Help je mee?

  Elke verkochte zak van 10 oliebollen, geeft 1 oudere gratis toegang tot ‘Gouwe Ouwe. Hoeveel ouderen ga jij helpen?